Ако Бил Гейтс беше президент на САЩ, в момента негов приоритет

...
Ако Бил Гейтс беше президент на САЩ, в момента негов приоритет
Коментари Харесай

Бил Гейтс разкри какво би предприел срещу COVID-19, ако беше президент на САЩ

Ако Бил Гейтс беше президент на Съединени американски щати, сега негов приоритет би бил хората в страната да са в изолираност, с цел да се изправи кривата на пандемията от смъртоносния вирус COVID-19.

Ясното обръщение би било, че нямаме избор в тази ситуация с изолацията и би трябвало да сме наясно, че това ще продължи дълго време. В случая с Китай беше към шест седмици, тъй че би трябвало да се подготвим за това доста добре, декларира милиардерът и съосоновател на " Майкрософт ", представен от Си Ен Би Си.

 

Според Гейтс, в случай че на национално равнище се оправиш добре с изолацията, това ще даде резултат и след към 20 дни случите на новозаразените с ковид ще намалеят. Това ще е знак, че си на прав път, отбелязва той.

Ако беше президент на Съединени американски щати, Гейтс би се обърнал към американците с думите: " Няма да е елементарно. Трябва да сме наясно с това ", разясни милиардерът.

В момента в Съединени американски щати 179 млн. души са призовани да останат по домовете си. Според учените от Института " Джон Хопкинс " наклонността е към повишаване на случаите на инфектирани с COVID-19./ novini.bg

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР